top of page

VANNA UTJEŠILA KĆER NAKON PREKIDA

Bezgranična roditeljska ljubav

- Pred tri mjeseca je objavljen spot za pjesmu Puna memorija i današnjom objavom vam želim zahvaliti što ga tako puno gledate i komentirate. To je verzija završetka spota za koju se, na kraju, nisam odlučila, pa je ostao samo direktorski cut. Ostanimo i dalje povezani kroz glazbu u vremenu kada koncerti nisu mogući - izjavila je nedavno Vanna (50) i pokazala kako je spot za njen najnoviji hit mogao biti završen

Čitavo vrijeme spota njezina kćer Jana Vrdoljak (20) tužno se prisjeća bivše ljubavi, odnosno momka koji joj je kako se čini slomio srce. Na kraju spota u izvornom obliku Vanna sama gleda u daljinu i završava pjesmu, a u drugačijoj verziji koja nije ugledala svjetlo dana, njena kćer joj se pridružuje te je mama tješi i grli.


- I uvijek cmizdrim - komentirala je pjevačica Zsa Zsa nakon što je pogledala ovu verziju zadnjeg dijela spota, a Jacques Houdek je dodao - Ma da. DA! Gledam TAJ kraj već neko vrijeme, da Ti budem iskren. - Osvaja na prvo i svako novo slušanje. Ova pjesma i spot su savršen prikaz čiste emocije, uzvišenosti, ženstvenosti, dostojanstva...ukratko, svega što oduvijek imaš u sebi...Nasjlađi kraj. Trebalo nam je nešto ovakvo, u ovakvom vremenu...Spot je savršenstvo sniman u mom kraju. A ovaj kraj, što reći, bezgranična roditeljska ljubav...mama i kći, predivne ste! - poručili su Vanni njeni fanovi.

Pjesmu je inače napisala sama Vanna, a dosad ju je pogledalo preko 700.000 ljudi, koji redom ostavljaju pozitivne komentare - I dalje visoko na muzičkoj i ljudskoj ljestvici. Decentna, odmjerena, dostojanstvena. Komplimenti za kćerku. Što reći, prekrasne majka i kći. Sjajna, sjajna Vanna. Pjesma otpjevana s toliko emocije, vrhunski vokal... Kao što samo ona zna! Užitak ju je slušati! Bezvremenska pjesma.


- Evo dragi moji, napisala sam vam pjesmu...ako ju osjećate, javite mi - dodala je pjevačica, a prema svim dosadašnjim komentarima, pogodila je u sridu. Drugačiji kraj spota možete pogledati na Vanna i Jana spot, a cijelu pjesmu sa originalnim krajem poslušajte na YouTube Puna memorija

bottom of page