top of page

POPULARNA BAKA NAŠLA DEČKA

Šokirana njegovim pitanjem

Udovica pokojnog pjevača Dine Dvornika, našla se u komunikaciji sa mlađim dečkom. No, iako je Danijeli Dvornik (53) prvih dana chat bio zabavan i sa čovjekom je našla zajednički jezik, ubrzo se sve pretvorilo u noćnu moru

Nepoznati muškarac poslao joj je poruku, može li dobiti fotografiju njenog tijela, a ona se zgrozila i pitala - Jesam li ja jedina koju ovo vrijeđa ili sam stvarno ostarila?

Inače, Danijela voli provoditi vrijeme na moru gdje se opušta u društvu prijateljica i provodi vrijeme u šumi i na plaži. A kada je zatreba kćer Ella Dvornik, Danijela spremno stiže u Zagreb gdje kvalitetno odrađuje popularni 'baka servis' - Kad se zezamo, onda se zezamo, ali kad sam ozbiljna onda nema popuštanja. Kaže mi Ella da sad kad Je Balie u izolaciji neće da spava popodne, ali toliko sam je jutros umorila da je zaspala u sekundi bez puno razgovora. Sad radim ručak da kad se "drama queen" probudi bude spreman a onda opet akcija. Kakvi treninzi, kakvi bakrači?! Nije lako klincima bez vrtića a ni nama - izjavila je nedavno, dok je čuvala stariju unuku. S onom mlađom, Lumi Wren, najviše se pak voli maziti - I tako, povremeno ukradem ovi smotuljak. Da se mazimo, mirišemo I ljubimo, poručila je svima.

A kada želi odmoriti dušu i napraviti dobar trening, Danijela šeće Sljemenom.


bottom of page