top of page

PO ČEMU JE SLAVAN 50 CENT I ZAŠTO SE ISPLATI OTIĆI NA NJEGOV KONCERT U ARENU ZAGREB

Ove jeseni u Hrvatsku stiže sa hip hop-erom Busta Rhymesom

Hip hop glazbenik 50 Cent ove jeseni stiže u Arenu Zagreb, a s njime dolazi i drugi proslavljeni reper Busta Rhymes, s kojim će napraviti pravi spektakl za domaću publiku. Svjetskom turnejom The final lap tour 50 Cent obilježava čak 20 godina hip hop albuma Get Rich or die Trying.


Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent, održat će koncert 17. listopada 2023. u Areni Zagreb, u sklopu velike svjetske turneje “The Final Lap Tour”. Nagrađivani reper, televizijski producent i glumac ovom turnejom proslavit će 20 godina od izlaska svog albuma prvijenca 'Get Rich or Die Tryin’ jednog od najznačajnijih i najprodavanijih hip hop albuma u povijesti.


Turneja kreće u srpnju u Salt Lake Cityju, 50 Cent će do početka iduće godine posjetiti Ameriku, Veliku Britaniju, Europu i Australiju i održati preko 80 koncerata. Koncert u Zagrebu je jedini njegov posjet regiji na ovoj turneji. Na cijeloj turneji “Fiftyja” prati njegov veliki prijatelj i još jedan hip hop velikan - Busta Rhymes. Zbog velikog interesa publike, i rasprodanih koncerata u samo par tjedana, u Velikoj Britaniji i Europi dodani su novi datumi, a nedavna 50 Centova izjava kako bi mu ovo mogla biti i posljednja turneja, izazvala je još veću potražnju za ulaznicama.

Moram se fokusirati na svoje filmske i televizijske stvari i imam još puno drugih stvari koje se događaju iza kulisa, a na kojima moram raditi. Neću više ići na turneje kako sam prije znao. Ali ovaj put se zaista zabavljam i ne osjećam pritisak” - poručio je fanovima u svom Instagram Live javljanju. Uz to, pred početak “The Final Lap Tour” turneje 50 Cent je obećao set listu sastavljenu od 50 pjesama, najvećih hitova i favorita, te onih koje nije izvodio uživo desetljećima.

Prepoznat kao jedan od najtalentiranijih i najplodnijih glazbenih umjetnika svog vremena, dobitnik je Grammy, Emmy, Billboard Music, MTV Music i mnoštva drugih nagrada i prodao više od 30 milijuna albuma diljem svijeta. Singlovi poput “In da Club”, “P.I.M.P” i “21 Questions” doživjeli su globalan uspjeh, a na albumu su gostovali Young Buck, Nate Dogg, Tony Yayo, Lloyd Banks i Eminem.


50 Cent i Busta Rhymes pripremaju veliki hip hop show koji se svakako ne smije propustiti. Svoje ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim.hr i na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, te biti jedan od sretnika koji će ovakav show pamtiti cijeloga života.

bottom of page