top of page

PJEVAČICA ZAUSTAVILA KONCERT I POMOGLA U PUBLICI

Odjednom i posve neočekivano

Nova pjevačka zvijezda Billie Eilish, koja je postala popularna po svom nonšalantnom stilu oblačenja i uređivanja, nedavno je krenula na dugo očekivanu američku turneju. Fanovi su stali u red, plakali od uzbuđenja i kada je koncert napokon počeo, dogodilo se nešto u publici...

- Čekajte. O moj Bože, nekome nije dobro. Trebaš inhalator? Molim osoblje da pomogne ovom čovjeku u publici - rekla je na mikrofon Billie, nakon što je zaustavila pjevanje i pričekala vidjeti hoće li osobi biti ok.


Tek nakon što se uvjerila da je sve u redu i da njen obožavatelj normalno diše, nastavila je koncert. Tisuće njenih fanova pozdravilo je ovakav način ophođenja prema ljudima, iz razloga što je postupila - ljudski. - Jako je slatka. Ovako se treba ponašati prema fanovima na koncertima. Utoplilo mi je srce vidjeti ovo. Predivna gesta. Doista je predivno svjedočiti ovakvom ponašanju glazbenice. Definitivno je napravila sve što je mogla za tu osobu. Zbog ovoga je i volim. To je i trebala napraviti, ovo je njen show. Drugi glazbenici bi trebali ovo pogledati i zapisati. Uopće nije poput drugih, predivna je kao osoba - samo su neki od komentara.

Na svome koncertu Billie je bila obučena u 'običnu' majicu i hlače, tenisice i - krvavo koljeno, koje je pokazala na fotografijama. Nije poznato je li krv bila prava ili je napravljena kao šminka, radi scenskog nastupa. Kako god bilo, ova će pjevačica postati zapamćena kao kvalitetna osoba.

bottom of page