1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

KUMA NINA PITALA MARIJU KUD ĆE SA STVARIMA?

Stiže velika promjena

Bivša članica grupe Divas, a danas pjevačica koja najradije pjeva sakralnu glazbu, 45-godišnja Marija Husar Rimac očekuje rođenje svog djeteta kroz koji mjesec. Sa suprugom Vjekom Rimcem već ima 6-godišnjeg dječaka Ivana, a prvoj trudnoći veseli se kao najljepšem događaju u životu

- Stigla nam je oprema za bebicu - napisala je ponosna buduća majka, a njena kuma Nina Badrić odmah se našalila - Imaš ti posebnu kućicu za to? - Kad jednostavno ne možeš odoljeti. Vjeruj mi sve ću to dobro iskoristiti pa kad nam više neće trebati sa guštom ću proslijediti dalje - poručila joj je Marija.

- DAR OD BOGA kada smo se najmanje nadali...Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme. Čestitam svima koji iščekuju bebice, a ima ih puno Bogu hvala. I hvala svima na iskrenim čestitkama u ime cijele obitelji - izjavila je krajem listopada Marija, kada je prvi puta javno progovorila o svojoj trudnoći.


- E baš mi je drago za Mariju Husar sta god da je živo i zdravo preko 100 godina i dan danas volim slušati Divasice. Neka Vvas dragi Bog čuva, čestitke od srca - komentirali su mnogi, a svoju čestitku dodala je još jedna novopečena majka, bivša manekenka Iva Jerković - Divno, čestitke od srca.