top of page

OVU SNIMKU POTRESA POGLEDALO JE 170.000 OSOBA

Poznati otvorili grupe kroz koje možete pomoći

Lana Jurčević snimala je video najavu o projektu za žene koji pokreće, kada je krenuo potres koji je danas zahvatio Petrinju, Sisak i veliki dio Hrvatske. Potres su itekako osjetili i Zagrepčani, a najstrašnije su pogođeni građani Petrinje i Siska

- Potres na mojoj kameri... DO KAAAAAAD?!?! Uzela sam Snicku i istrčala van s njom! Pričekajte 15 sekundi!!! Znači... NE MOGU VIŠEEEE. Da sam znala da će se ovo snimiti na kameru. Taman krenem u lijepoj atmosferi, suncu, lijepoj kampanji... Petrinja, Sisak, okolica.. DRŽITE SE. Ako treba pomoć nekakva, tu sam! - izjavila je potresena Lana i pokazala snimku potresa, koju je u kratkom roku pogledalo preko 170.000 osoba. - DOBILA SAM STOTINE I STOTINE MOLBI U INBOX. PA SAM OTVORILA GRUPU NA FB ZA SHAREANJE INFORMACIJA. O smještaju, prijevozu, bilo čemu. Pomozimo jedni drugima - dodala je Lana i pozvala sve da se uključe u FB grupu Pomoć svima, u kojoj mogu pratiti informacije o pomoći.

- Strašno, ja ne mogu doć k sebi. Užaaaas. Kada je ovako u Zagrebu drmalo šta je tek u Petrinji.Užas. Ovaj video mi je tako jeziv sve ono tako fino počne i onda vidiš ovaj užas kako kreće. Ajmeeee majko pa šta se to događa s našom zemljom. I kod Daruvara točnije Grubišno Polje se užasno osjetilo, nadam se da su svi dobro. Isuse Bože, nadam se da ste svi dobro. U Splitu se isto osjetio potres. Moja zgrada se cijela ljuljala - užasnuto su komentirali brojni Lanini pratitelji, a kolegica Pamela Ramljak napisala je kako se osjeća - Grozno, tako sam ja samo ugrabila djecu i u dvorište. Koji osjećaj bespomoćan. Ne ponovilo se. Nadam se da neće biti više žrtava. Rip za curicu.


bottom of page