top of page

OVOG VALENTINOVA POKLONITE LEGO CVIJEĆE

Atraktivni dizajn za ukrašavanje prostora kod kuće i u uredu

Darivanje i primanje prekrasnog cvijeća je velika radost. Ako ovog Valentinova tražite poseban dar, zavirite u LEGO® cvijeće, koji vas iznenaditi domišljatošću, realnim prikazom i predivnim ukrasom za dom ili ured. Kreativni buketi cvijeća omogućit će svakom tko ih slaže da se opustite, isključe i stvore nešto prekrasno. Kada je dovršen, impresivan prikaz cvijeća unosi dašak zabave i boje u svaku prostoriju, a podesive stabljike olakšavaju prilagođavanje aranžmana za svaku vazu ili posudu.

Svaki detalj buketa izrađen je od LEGO komponenti – sve je prilagodljivo za stvaranje jedinstvenog prikaza. Većina cvijeća ima latice koje se mogu postaviti tako da se možete zabaviti osmišljavajući različite aranžmane. Rastavite stabljike i ponovno ih kombinirajte kako biste prilagodili visinu i oblik svog cvijeća. Kao dio LEGO botaničke kolekcije za odrasle, ovaj set uključuje nekoliko elemenata izrađenih od plastike biljnog podrijetla, proizvedenih korištenjem šećerne trske iz održivog izvora.

Komplet za građenje LEGO® Buket cvijeća predstavlja jedinstven dar ili projekt, koji će stvoriti prekrasan model izložbenog cvijeća izrađen u potpunosti od LEGO dijelova. Ovaj buket cvijeća pruža jarke boje i zanimljive oblike, a inspiriran je pravim cvijećem kao što su ruže, makovi, tratinčice i trave. Neka vaša mašta procvjeta s prilagodljivim elementima. Postavite latice i lišće, a zatim promijenite duljinu stabljika kako biste stvorili prekrasne aranžmane za dom.

Pokažite kreativnost i prepustite se umjetnosti bonsaija uz prekrasni LEGO® Bonsai, savršen za slaganje i ispunjavanje dana mirom i opuštenosti. Zamijenite ružičaste cvjetove zelenim lišćem i slavite godišnja doba. Pustite mašti na volju dok slažete pupoljke i stvarate vlastiti jedinstveni ukras uz koji dolaze posuda i postolje. LEGO® setovi cvijeća sigurno će se svidjeti odraslim LEGO obožavateljima, a dodatni benefit zasigurno im je i taj što nikada neće uvenuti. >> lstore.hr/valentinovo


bottom of page