1/1

USPOREDI CIJENE NA JEFTINIJE HR

U par klikova možete vidjeti cijene istog proizvoda u različitim trgovinama

Kupujte pametno s najvećim hrvatskim portalom za usporednu kupovinu - poručuju sa jeftinije.hr Tamo naime, na jednom mjestu, možete pogledati više od 850.955 proizvoda i usporediti ponude više od 288 hrvatskih web trgovina. Među aktivnim ponudama jednostavno i brzo možete pronaći traženi proizvod i uštedi dragocjeno vrijeme i novac tako da ga filtrirate prema cijeni, brendu, trgovini i brojnim drugim karakteristikama.

Broj web trgovina u Hrvatskoj nezaustavljivo raste pa je, zbog stalnog povećanja ponude, potrošačima otežan postupak internet kupovine. Na Jeftinije.hr možete na jednom mjestu usporediti ponude najpoznatijih web trgovina i pogledati pouzdane trgovine s oznakom CERTIFIED SHOP®.

Za pretraživanje proizvoda pregledajte jednu od 12 kategorija proizvoda ili upišite traženi proizvod u polje za pretraživanje na vrhu portala. Nakon toga, prikazat će vam se proizvodi ispod kojih će pisati cijena i trgovina koja ga prodaje. Izaberete proizvod, kliknete na logo trgovine ili gumb Više o ponudi i stranica će vas brzo i jednostavno preusmjeriti u izabranu web trgovini. Tamo ćete proizvodi moći i kupiti. gossip vijesti, jeftinije hr rostilji, jeftinije hr tenisice, jeftinije hr gume, jeftinije hr laptopi, gossip promocija