top of page

OTKRILI KAKVA JE RENATA SOPEK ŠEFICA

Puno se radi

Karijeru je započela kao TV voditeljica, a danas 41-godišnja Renata Sopek vodi odjel socijalnih mreža jedne velike marketinške agencije. U svom timu ima 10-ak zaposlenika, koji su iskreno progovorili o tome kakva je kao šefica...

- Samo ekipa iz kuta dolazi u obzir - napisao je jedan od zaposlenih, a Renata mu je brzo odgovorila - Kažem ti ja, toneš sve dublje. - U redu je šefe - opravdao se kolega, a Renata mu je dobacila nekoliko smajlija. Vrlo radno i veselo je u Renatinom uredu, a svi zajedno naviknuti su na profesionalnu i pozitivnu atmosferu.


- Meni je sve to došlo tako lagano i prirodno da sam oduševljena. Svi su mi govorili: Imaš klizno radno vrijeme cijeli život, bit će ti teško od devet do pet... Meni je moj posao dinamičan, ne sjedim, nas je ovdje dosta, sastanci...ništa to nije statično - komentirala je za RTL, svog bivšeg poslodavca i dodala - Novi posao donio je i nove izazove. Uloge su sada zamijenjene. Sada zovem ljude iz neke druge pozicije, do sada smo dogovarali intervjue i snimanja za mene, a sad ja nastupam u ime agencije. U konačnici sam zadovoljna jer ništa se nije dogodilo preko noći, imam taj neki lijep put.

Atraktivnu Renatu preko socijalnih mreža pozdravio je i Dragan Bijelić, otac njenog koliko je poznato bivšeg dečka Sergeja Bijelića. U kakvom su trenutno odnosu, Renata nije javno govorila, ali sudeći po fotografiji snimljenoj u veljači 2021., jako su dobri prijatelji, povezani obiteljski.

Osim vođenja klijenata i 'hendlanja' zaposlenika, Renata je uključena i u projekt Aktivna Hrvatska, na koji je vrlo ponosna - evet godina smo s vama! Ponosna sam na naš projekt, najdugovječniji sportsko - edukativni projekt u Hrvatskoj, koji je aktivirao desetke tisuća vježbača!! Još sam ponosnija na naš tim. Odavno to nisu samo suradnici na projektu, već pravi prijatelji. Dio ekipe nije s nama ali uskoro ćemo opet u punom sastavu putovati i vježbati s vama diljem Hrvatske - poručila je Renata.


bottom of page