top of page

RENATA SOPEK U BRIZI ZA SVOG NAJMILIJEG

Što mu je, pitali je fanovi

- Srce mi se slama kad vidim potresne prizore iz Petrinje, Siska, Gline i ostalih krajeva pogođenih potresom. Divni ljudi iz cijele Hrvatske su ponovo napravili čudo nesebično pomažući unesrećenima u želji da umanje njihovu bol, tugu i očaj - započela je 41-godišnja Renata Sopek svoju objavu javnosti, te dodala kako je i sama pomogla u Sisku - Vikend pun tuge, emocija i zajedništva proveden s hrabrim ljudima koji su ostali bez svojih domova... Čast mi je što sam bila sa svojim prijateljima i timom Aktivna Hrvatska u Sisku uz ekipu Hrvatskog Crvenog Križa, koja ovih dana ne zna za umor, odmor i san pomažući onima koji proživljavaju najteže dane u životu... Svaka čast

Poznata trenerica i TV voditeljica tako je dala svoj doprinos pomoći žrtvama potresa, a mnogi su je fanovi pohvalili za trud - Hvala ti na volji, želji, pomoći i trudu koji si danas uložila s nama za sve one ljude. Kapa dolje i moj nakon, za ekipu velikog srca. Svaka ti cast Renata.


Uz fizički odlazak u pogođena mjesta, Renata je sa kolegicom Antonijom Stupar Jurkin sudjelovala i u posebnoj utrci „ZAR trči za Petrinju“, tijekom koje su se skupljale donacije.

A posebno emotivna Renata je i kada su je u pitanju njezin ljubimac, pas Cayuse, koji je morao na operaciju - Imao je neke sjene i sumnjivu kvržicu pa je morao na operaciju. Dobro je. Živciraju ga zavoji i šavovi.. Boli ga još malo... Ali proći će to - poručila je zabrinutim fanovima i pokazala zavoje na svom psu.


bottom of page