top of page

NOVIM SINGLOM TOMA NAJAVLJUJE IZLAZAK DEBITANSKOG ALBUMA

ToMa nas u jesen lagano uvodi s baladom

ToMa
foto Matija Režek & Gordan Svilar

Nakon vatrenog hita „193“, koji je mjesecima bio u vrhu top lista, a na tražilici Shazam u top 10 najpretraživanijih pjesama u Hrvatskoj, ToMa nas u jesen lagano uvodi s baladom „Prevari me osjećaj“.


ToMa, koji je autor glazbe i stihova je i ovaj put udružio snage s Mihovilom Šoštarićem Lockroom-om koji potpisuje produkciju. „Prevari me osjećaj“ je emotivna balada, a u prvi plan stavlja ToMin glas koji je u savršenoj harmoniji s gitarama Jana Jakovljeva, a ova kombinacija s produkcijskom završnicom Lockroom-a rezultirala je singlom koji podsjeća na neke od najvećih svjetskih r'n'b hitova.

ToMa

U singlu se pojavljuju snažni stihovi poput „Zar ljubav breme da postane, odlaziš al' suze ne kriješ, otkud im pravo da uzmu te…”, a ToMa je objasnio: “Pjesma nije autobiografska, ali je osobna. Pjesma je, nažalost, česta pojava u brojnim životima. Htio sam pjesmu s jasnim slikama, da kad se sluša i bez spota svi stvaraju svoje priče u glavi, svoje likove koji vode svoje bitke, rasprave, kulminacije i rješenja… Htio sam dozvoliti ljudima da se dublje povežu s pjesmom. Srećom imam dobar tim oko sebe, pa mi je svaka moja želja lakše ostvariva - Jan Jakovljev i Lockroom koji su svaki dali nešto svoje ovoj pjesmi. Drago mi je da ovom pjesmom otvaramo moj prvi album.“


ToMa je htio da naglasak ovog singla bude na stvaranju priče koju svaki pojedinac nosi u sebi, tako da je i spot sniman bez velike scenografije, ali opet dovoljno upečatljivih scena da se naglase snažne emocije stihova koji govore o kraju jedne ljubavi. Izlazak svog debitantskog albuma koji će objaviti do kraja godine.

Poslušajte i pogledajte novi spot u nastavku >> YouTube

bottom of page