top of page

NIKOLINA PRALA BMW, A FANOVI SE PORIJEČKALI

Jednoj je pratiteljici zasmetalo čiji to Nikolina automobil pere

- Dobar tatin auto - komentirala je prva pratiteljica pranje auta Nikoline Tutić, bivše kandidatkinje RTL showa Brak na prvu. Nakon toga su drugi Nikolinini pratitelji 'napali' istu tu komentatoricu, da bi se na kraju svi međusobno poriječkali.

- Čiji god da je, ona ga voza, dal tatin, dečkov ili suprugov. Prozivaš je bezveze...Možda si ljubomorna. Ajoj, ako si zavidna na 12 god stari BMW bez opreme, e onda se bar ti sigurno nemaš s čime hvalit, niti si zaradila ista s čim bi se mogla hvalit, kako kažeš...jel te boli briga čiji ona auto pere? Eto neš ti ljubomore na komad lima koji realno možeš kupit u kojem god trenutku... ti naslikavaš kombi - sigurno si ga ti i isključivo ti svojim prstima zaradila? Kako su ljudi poludjeli na BMW- Bože, upalite njuškalo ima ih po 8000€, pa nije novi m8 haha svašta - protu-komentiralo je niz fanova, na prvu Nikolininu pratiteljicu.


Ipak, prva komentatorica nije se dala semesti - Ja sam radije za to zaradi pa se hvali o ovo može svatko naslikavat i hvalit se tuđim.

Sve to nije dalo smesti veselu Ninu, koja je svoj automobil oprala kako spada i zatim odjurila po svom putu. brak na prvu nikolina tutić, brak na prvu nikolina i adam, gossip vijesti, tračevi o poznatima

bottom of page