top of page

NIKOLINA PIŠEK IMA ISTU FRIZURU KAO ON

Ne daj se Rudi

Bivša TV voditeljica i novinarka Nikolina Pišek (48), dobro se osjeća nakon trovanja ugljičnim monoksidom. - Zahvaljujem svima koji su pitali, a nisam stigla odgovoriti. Dobro smo, pazimo na sebe i uživamo u nadolazećem proljeću. I zahvalna sam na slučajnom i dobro odradjenom prvom influenserskom zadatku. Slučajno sam saznala da su zalihe detektora za CO u Zagrebu potrošene. Bravo za sve vas koji ste ih nabavili! Naša sigurnost u ovom slučaju mi je nagrada - poručila je na tu temu.

Srećom, sve je prošlo dobro i Nikolina sada uživa sa suprugom Vidojem i 6-godišnjom kćerkicom Unom u Beogradu. Nedavno je tako posjetila seosko gospodarstvo Barajevo, u blizini Beograda, gdje se našalila na račun svoje kovrčave kose - Ono kad kojn ima istu frizuru ko ti. Idemo dalje, ne daj se Rudi - napisala je kratko. - Vaša kosa je prelijepa! - dodala je jedna pratiteljica, a mnoge druge su se složile.

Inače, Nikolinu samo na Instagramu prati preko 88.000 ljudi što iz Hrvatske što iz Srbije, koji vole njezin stil odijevanja ali i lifestyle koji živi. U Beogradu tako voli posjetiti ekskluzivan klub Dorćoleta, koji je postao poznat po dobroj hrani, modernom interijeru ali i kremi društva koje okuplja. - Ako se godina po prvom danu računa....Bit će odlična! - izjavila je Nikolina u prvom danu 2021. godine, a nadamo se da će joj ostatak godine biti odličan kako je poželjela.

bottom of page