top of page

NE PRESTAJU KOMENTARI NA UDAJU BLANKE VLAŠIĆ

Sportašica je u sedmom nebu

Blanka Vlašić iznenadila je brojne kolegice, prijatelje i domaću javnost objavom da se udala i to za belgijskog sportskog novinara Rubena Van Guchta. Od kada je objavila nekoliko fotografija iz crkve i sa proslave vjenčanja, ne prestaju komentari na njenu novost - Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da, na zajednički život u Hrvatskoj i Belgiji. Da, za izgradnju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - otkrila je presretna sportašica.

- Čestitam ti od srca milaaa Blanka i neka vam je s blagoslovom! - poručila je Blanki Nina Badrić. - Čestitam vam od srca, nek je blagoslovljeno - rekla joj je Pamela Ramljak. - As ti mišaaaaaaaa, ludilooooo! Čestitam! - poručio je Luka Nižetić. - Wooohoooo, ženo! Čestitam! Ljubav, srećica i radost! Uživaj(te)! - rekla je Iva Šulentić. Waaaaaaaaaat????? Ajmeeeeeeee - iznenadila se Viktorija Rađa. - Predivno!!! Čestitke od srca i sa srećom!! - iz Beograda joj je poručila Jelena Đoković. - Draga Blanka, divnooo! Sreću, zdravlje i blagoslov neka vam podari dobri Bog! - dodala je Anja Šovagović. - Čestitke od srca - napisala je Aleksandra Dojčinović.


Zanimljivo je kako ni Blanka ni Ruben nisu ni u jednom trenutku objavili nijednu zajedničku fotografiju dosad, te su vješto uspjeli sakriti od javnosti i svih poznanika svoju ljubavnu vezu. Sretnom paru možemo samo poželjeti puno sreće i i zdravlja, i jako se veselimo čuti kako će nazvati svog sina.


bottom of page