top of page

NATAŠA JANJIĆ I JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ U ŠLAFROZIMA

Od brata, dečka do muža

- Skoro pa wellness. Samo što nije - poručila je simpatična glumica Nataša Janjić i dodala - Janko Popović Volarić i ja ponovno zajedno u kadru. Od brata, dečka do muža. Koja nas relacija čeka u nekom sljedećem scenariju?

- Dvoje kolega uče tekst, lipo vas je vidit. Koju god da ti ulogu daju ti ćeš je vrhunski odradit nesumljam, bravo za vas dvoje! Rastava braka. E zasluženo! - poručili su im brojni fanovi.

A kada ne snima nove serije i filmove, Nataša slobodno vrijeme najradije provodi u igranju sa kćerkicom Kajom i sinom Tonijem te suprugom Nenadom Medančićem - Kamera je očito bila na drugoj strani, jedino ja gledam u krivom smjeru. Lijepo smo se sinoć družili na dječjem okupljanju, ali drugi put ipak dolazimo sami - našalila se na nedavnom eventu.


Danas se glumica još više opustila i prepustila obiteljskom okruženju i pojasnila...

- Mi smo danas cijeli dan u pidžamama i baš nas briga. Demolirali smo stan, ručak smo naručili - nismo kuhali, nismo pospremali, vikali smo puno i glasno (mama na njih, ali i oni međusobno), a onda kad mi oboje ovako dođu u zagrljaj prava je sreća imati mobitel u rukama da ovo zabilježim pa makar i mutno!

Luda sam za svojim nemogućim gremlinima!!! Umjesto u top, posut ću vas orasima i pojesti redom! - veselo je zaključila.


- Koliko si ovo lijepo napisala...Maleni slatkiši.. vjeruj da tako vrijeme brzo proleti, oni porastu, ponekad mi bude žao što su brzo porasli, a uvijek nedostaje vrijeme kad su bili tako mali...zato max uživaj. Ovo može ovako napisati samo Nanula, divna mama, supruga, glumica koja radi 24 h dnevno. Sretni i veseli uvijek bili! Nema ništa lipše za vidit, nego dica u majčinu zagrljaju superrrrrr! Prekrasno, uživajte jer tako brzo rastu - dodale su brojne druge mame i Natašine pratiteljice.


コメント


bottom of page