top of page

NATAŠA JANJIĆ KUPILA SINU FERRARI

Uskoro stiže i druga beba

Glumica Nataša Janjić uživa u osmom mjesecu trudnoće i u kolovozu iščekuje djevojčicu, a njezino prvo dijete - sin Toni, uživa u svom Ferrariju - Kad imaš vlastiti Disneyland na plaži i još neko vrijeme ga ne moraš dijeliti! U Babycentru smo nabavili još puno toga, ali prvo pokažeš Ferrarija, naravno - rekla je lijepa mama i pokazala o kakvom se točno 'ferrariju' radi

Mali dječak tako ima prilike uživati u ogromnom napuhancu sa palmama, toboganom i velikim bazenom - - Evo mi smo se s prvim raspištoljili, ali kažu da s više djece krene redukcija. Doći ćemo mi i do kantice - poručila je Nataša jednoj pratiteljici, kojoj se pohvalila kako je sinu jedincu kupovala jednako velike stvari.


- Uuu i ja bi tu stala. Joj, preslatko! Ja sam imala one okrugle, šarene različitih veličina, ali sam se na plaži birala kupati u rupi koju sebi iskopam. E da mi je vidjeti transport kuća-plaža. Kad dođe seka bit će rata. Sve je to divno i krasno..ali što s njim kad ga nekoliko puta iskoristiš pa se probuši i onda ostane ogromna količina plastičnog otpada koji ne možeš pametno zbrinuti? - pitali su fanovi glumicu.

Comments


bottom of page