top of page

NAKON NATPISA O RAZVODU OGLASILA SE ANĐELKA

Što sada dalje?

Nedavno su mediji prenijeli kako se nakon devet godina braka navodno razvodi popularna glumica Anđelka Prpić (35), prenosi Avaz.ba. Vijest o razvodu podijelio je izvor blizak paru, a nakon što su kontaktirali glumicu, kratko je poručila - Nemam na to nikakav komentar - istaknula je. Sada je pak sama stavila značajnu objavu na društvene mreže - Na kraju svega, stvar je iz kog ugla gledaš.

Zbog ove su je izjave podržali brojni fanovi - Istina! Nadam se da nećemo morati sad kačiti slike naopako majko mila...A meni se dopada tvoj ugao. Cvjetić je isti ma kako bio zaokrenut. Predivni ste... Iz svakog ugla. Bilo kojega, vi ste uvijek divni mlada damo! Na kraju svega ti Anđelka uvijek imaš najljepšu haljinu! I čim gledaš iz pozitivnih haljina vidiš pozitivno. Ja ti želim mir i još mnogo ludih uloga. Obožavam te, jer je dovoljno samo glas da ti čujem, sjetim se tvojih provala, vraća se mi se osmijeh na lice, tuga lagano nestaje, hvala na tome Anđelka!!! E ta ti je na mjestu. Slažem se!

Anđelkin suprug Dario Prpić vlasnik je kafića i restorana, dok je ona najpoznatija po ulozi Anđelke u TV seriji 'Andrija i Anđelka'. U braku su od 2011. godine, a zajedno imaju sina Jakšu (7). Anđelka je uvijek isticala kako joj je suprug najveća podrška u životu, te kako bi voljela imati još djece. anđelka se razvodi, anđelka prpić razvod, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima

bottom of page