top of page

NAKON DRUGE TRUDNOĆE SKINULA VIŠE KILOGRAMA NO IKADA

Poznata trendsetterica Tamara Ecclestone

Kćerke Riječanke Slavice Ecclestone i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja, Petra i Tamara Ecclestone oduvijek su bile pod povećalom javnosti. Lijepe sestre od malena uživaju u bogatstvu i raskoši, a iako imaju sve čini se kako su prilično jednostavne. Na većini fotografija koje objavljuju pojavljuju se u uskom krugu obitelji i nenašminkane, dijeleći 'obične' životne situacije

Iako su obje sestre zgodne i prilično vitke, Tamara je dugo govorila o svojoj želji da ne izgleda premršavo, ali da skine određeni broj kilograma. Godinama je pokušavala raznim dijetama, no tek kada je odlučila više ne pokušavati i rodila drugu kćerkicu, kilogrami su se sami istopili.

Na Tamari pred 2 godine i danas vidi se velika razlika, a jedna od njenih 'tajni' svakako je ta da je ona danas ostvarena kao majka, u sretnome braku i uspješno kormilari brojnim biznisima. Jedan od njih je i linija proizvoda Fifi za djecu, nazvanoj po njenoj prvoj kćerkici Sophie, koju prodaje preko Amazona. Suprug Jay bavi se i prodajom umjetnina, a zbog pametnih dugogodišnjih ulaganja, obitelj si može priuštiti brojna putovanja, odmore i uživanje u slobodnim trenucima.


bottom of page