top of page

NAJPOZNATIJA MOTIVACIJSKA GOVORNICA: U SUZAMA ZBOG KĆERI

Rasplakala sebe i brojne fanove

Najpoznatija motivacijska govornica u Hrvatskoj i regiji, 42-godišnja Ana Bučević, vrlo je emotivno opisala svoj odnos sa 17-godišnjom kćeri Ani. Tisuće fanova uključilo se u komentiranje, a mnogi su se poistovjetili sa Aninim suzama

- Govorili su mi : "Čekaj da uđe u pubertet pa ćeš vidjeti!" Ništa nisam čekala...Oblikovala sam te u dijamant koji sam od prvog trenutka znala da jesi. Koračale smo kroz godine zajedno držeći se za ruke. Ne, nisam uvijek ja vodila tebe. Vodila si i ti mene. Sam pogled u tebe davao mi je snagu. I kada si mislila da snaga dolazi iz mene, dolazila je meni iz tebe! Učila si me životu koliko sam i ja učila tebe. Ništa nisam čekala...Čitala sam knjige, educirala se o odgoju, tražila vodstvo izvana i mudrost u sebi kako biti majka koja je mentor, koja zna da život nisam samo dala ja tebi, nego i ti meni. Učila sam kako biti sidro i jedro u isto vrijeme. Kako te naučiti da vjeruješ u svoja krila, a da me strah ne zaustavi da te pustim da poletiš iz gnijezda. Ništa nisam čekala...A sve sam dočekala. Dočekala sam da nikad nisam doživjela tuđa iskustva sa djecom o kojima su mi pričali. Dočekala sam da kada te pitam kako da ti budem još bolja mama, kažeš samo ostani takva. Dočekala sam da kada me pitaju kakav odnos imaš sa malim bracom, ne shvaćam zašto me to uopće pitaju ni da postoji drugačiji odnos osim beskrajne ljubavi kojoj svjedočim u vašem odnosu sve ove godine. Dočekala sam da ulaziš u moj ormar kao da je tvoj. Dočekala sam da mi kažeš: "Mama obožavam provoditi vrijeme s tobom!" Dočekala sam odnos o kakvom sam maštala da je moguć sa kćerkom. Ništa nisam čekala...Jer pubertet se ne čeka. Rasteš s djetetom zajedno, a onda ih u tim godinama poštuješ i razumiješ. To je ono što djetetu tada najviše treba. Za dva dana ova mlada žena puni 17 godina. Moja kćer. Moja Ani. Ani zbog koje postoji cijeli Safari duha. Ani, želim da toga uvijek budeš svjesna. Jel vidiš da si život dala i ti meni...Voli te mama. p.s. a sad idem dalje plakat - poručila je Ana.

Prijenosom i prijevodom učenja Abrahama Hicksa i brojnih drugih stranih motivatora, Ana je inspirirala tisuće ljudi u domovini, a njena predavanja uživo redom su rasprodana. YouTube videi koje snima prelaze milijune pregleda, a čini se da gotovo svi žele barem malo Ane i Anine mudrosti, a kako bi pomogli sebi i svojoj obitelji. Iako su je neki liječnici i mediji 'napadali', Ana se na kritike nije previše obazirala, jednako kao i što je dostojanstveno izašla iz drugog braka. Za nju ljubav mora biti prava i iskrena. Navodno je Ana danas opet zaljubljena, zbog čega često putuje u Beč kako bi vidjela svog partnera, a unatoč tome što trenutno ne može održavati live predavanja, nesebično dijeli znanje i snima razna videa za sve koji je žele čuti i slušati.


bottom of page