top of page

NAJNOVIJE VIJESTI TEŠKA NESREĆA RAJKA DUJMIĆA

Supruga Snježana slomljena srca

Poznati glazbenik i nekadašnji frotmen grupe Novi Fosili Rajko Dujmić (65) doživio je tešku prometnu nesreću u Ravnoj Gori, u blizini svoje vikendice. Sletio je automobilom s ceste u Ulici Kosa u srijedu kasno poslijepodne oko 17:20h, a sada se oporavlja u bolnici na Sušaku, potvrdili su u riječkoj policijskoj postaji.


Nalazi se na intenzivnom odjelu, no stanje mu je stabilno. Nesreća se dogodila kada je Dujmić VW Tiguanom sletio s ceste i završio na strmini provalije. Dujmić je bio jedina osoba u Tiguanu, a sletio je navodno zbog prebrze vožnje, objavio je Jutarnji.hr, no možda i zbog odbljeska sunca.

24sata piše da je Dujmić ispao iz automobila i zadobio teške ozljede glave te je smješten u bolnicu na Sušaku na odjelu intenzivne njege. Prema informacijama koje je policija dobila u 21 sat iz sušačke bolnice, Dujmić je u stabilnom stanju. - Supruga je vidjela Dujmića u bolnici, imao je teške ozljede glave, to je sve što znam - rekao je izvor 24sata. U četvrtak ujutro iz KBC Rijeka za Novu TV izjavili su da je Dujmić na jedinici intenzivnog liječenja te da je i dalje životno ugrožen. 

Supruga Snježana Dujmić zamolila je na Facebooku sve ljude da se mole - Molim vas, molite da se probudi iz kome - objavila je shrvana Snježana, koja se osjeća slomljena srca.


- Snježo drži se...bude sve u redu...molimo za njega. Snježana biti će uključen već sutra na misama mog sina. Osobno ću i sama moliti za Rajka. Držite se! Bit će on dobro. Brz oporavak želim. Bože pomozi. Bože, pomozi, molitva čini čuda! Ma odhrvao se on i u težim bitkama, da će dragi Bog da izađe kao pobjednik i iz ove. Drži se dragi Rajko, brzi oporavak ti želim. Brz oporavak imenjaku želim od srca. Drži se, dragi Rajko...uvijek si dobivao sve bitke, dobit ćeš i ovu. Molimo svi za ozdravljenje našeg dragog virtuoza...pa godinama slušamo predivne Nove Fosile. Samo hrabro Snježana...proći ce i to...i bit će sve u redu - poručili su Snježani brojni Rajkovi fanovi.

Što se točno dogodilo, supruga Snježana ispričala je za Gloriju. Rajko i Snježana upoznali su se upravo na dan nesreće, 29. srpnja, prije točno 38 godina i onda je od tada ostala uz njega u svemu. Rajko je sa sinom Tinom došao u Stari Laz, ručali su u vikendici, a poslijepodne se glazbenik uputio za Ravnu Goru kako bi supruzi kupio poklon. Trebali su se vidjeti u Delnicama na večeri, no nažalost Rajko je sletio s ceste. U nesreći su mu navodno slomljena dva rebra, a doživio je i teški udarac u glavu, no policijski očevid još je uvijek u tijeku.


Nedavno, vozeći se autocestom Rijeka-Zagreb, Snježana je doživjela šok, kada je vozač kamiona započeo voziti u suprotnom smjeru od dopuštenog. Isto je podijelila sa javnosti

rajko dujmic nesreca, gossip vijesti, vijesti o poznatima, rajko dujmic najnovije vijesti

bottom of page