top of page

NA MRLETOVOM VJENČANJU SVI SU ŽELJELI BITI U BIJELOM, ALI SE IVANKA RAZBOLJELA

Terezu Kesoviju posebno su taknule riječi njena sina

Dalibor Petko show
foto Dalibor Petko show

‘Svi vole pjesmu ‘Moja posljednja i prva ljubavi’, a meni se, koliko je izvodim, već popela na vrh glave’, rekla je dobro raspoložena Tereza Kesovija u ‘Dalibor Petko Showu’, u kojem je gostovala uoči koncerta u zagrebačkoj Tvornici. Pjevačka diva uz pratnju Gorana Kovačića na klaviru pokazala je da je u odličnoj formi, a svojim su je porukama i gostovanjem u emisiji iznenadile brojne kolege. Među prvima su bili dečki iz Leta 3, za koje kaže zdušno navija na Eurosongu. ‘Najdraža Terezo naša, šaljemo ti našu ljubav iz srca. Volimo te. ŠČ!’ poručili su Prlja i Mrle, a Tereza je odgovorila da joj je to jedna od najdražih suradnji.

Meritas
Tereza i Meritas

Naime, Tereza i Let 3 snimili su pjesmu ‘Sam u vodi’, a pjevačica je otkrila zanimljivu ideju koja se na žalost nije uspjela realizirati. ‘Mrle je zamislio spot na otočiću San Marino nasuprot Novog Vinodolskog. Tamo je samo jedna mala kapelica. Ideja je bila da se svi okupimo u bijelom i da izvodimo našu pjesmu Sam u vodi. Mrle se tog dana trebao službeno vjenčati. Sve je bilo već dogovoreno, a onda nas je sve rastužila vijest. Ivanka je dobila koronu’, otkrila je Tereza.

Pjevačicu su emisiji iznenadili Drago Diklić, djevojke iz grupe Meritas te Jasna Zlokić, koja je rekla da je ona naša najveća diva koja na koncertu ne dopušta ni sekunde da pomisliš na ništa drugo. Stigao je i Boris Đurđević koji je nedavno napravio remix pjesme ‘Što je ostalo od ljubavi’ iz 1978. Po prvi put je otkriveno da je pjesma nastala uz pomoć umjetne inteligencije. ‘Ubacio sam Terezinu originalnu snimku u program umjetne inteligencije, koja mi je odvojila njezin vokal od ostatka snimke. Dobili smo snimak njezinog glasa kako je zvučao tada. I onda je ta pjesma bila progresivna, a s novom snimkom vidimo koliko je Tereza i danas moderna’, kazao je Đurđević. ‘Kad sam čula pjesmu bila sam ponosna i sretna’, priznala je pjevačica.

Posebno emotivno bilo je kad se u emisiju javio Terezin sin Alan. ‘Iako imam 60 godina drago mi je da još uvijek imam tako vitalnu mamu’, rekao je Alan i nastavio ‘Oduvijek je bila brižna mama. Mogla je imati i puno veću inozemnu karijeru, ali je odlučila prije svega biti majka. Puno je volim’, rekao je, što je Terezi izmamilo suze na oči.

Comments


bottom of page