top of page

TEREZA KESOVIJA IMA POSEBAN SMISAO ZA HUMOR

Svaki put nešto novo i duhovito

- Slažete li se i vi s tim da ponedjeljak prepoznajemo po tome što su svi nekako nervozni i namrgođeni? Nemojmo biti 'ponedjeljkasti', nabacimo osmijeh i budimo jači i od ponedjeljka i ove dosadne kiše - poručila je Tereza Kesovija pred koji dan i pokazala nam kako treba živjeti. 82-godišnju pjevačku divu mnogi vole zbog njenog posebnog smisla za humor, a koji su primijetili i drugi kolege glazbenici

- U želji da se na trenutak sklonim od sunca, naiđoh na lijepu bijelu klupicu. Kada ono iza mene još je nekome bilo vruće...Sreća pa je bilo dovoljno hlada za oboje - izjavila je nedavno, kada su je fotografirali na klupici ispred ogromnog morskog psa. - Hvala za ovo neobično i duhovito javljanje...ljubav je na mjestu. Svaki put nešto novo i duhovito. Dobro je što i njemu bilo vruće. U ovim pekolnim vrućinama baš nam je došlo lijepo kad te vidimo draga naša Tere. Al on ne može da diše od vrućine…ili je pomislio da će gutanjem bolje pjevati. Da ste mu se kojim slučajem obratili pjesmom, podignutom rukom... Zatvorio bi usta i osjmehnuo se! - poručili su pjevačici njeni brojni fanovi, a fotografija je od srca nasmijala i Jacquesa Houdeka.

A koliko je uz smijeh, uvijek spremna i na akciju i adrenalin, pokazala je tijekom drift vožnje sa voditeljem Jurajom Šebaljom, na karting stazi u Novom Marofu - Veži se, Juraj, polijećemo. Uskoro ćete saznati tko je na kraju vrištao. Avantura, drift auto, tko se s nama druži život mu je duži, zabava i trkaći auti - napisala je duhovito.


- Mora biti interesantno. nam ko nije vristao, bila najkoncentrisanija i uzivala! Sve je ostalo isto... Bravo, Tere! Kraljica!!!! Svaka čast. Bravo carice naša. Tereza i adrenalin se vole. Uvijek u akciji. Bravo gospođo Tereza wooow - poručili su joj obožavatelji, a domaći zabavljač Dalibor Petko, koji i sam voli 'uskakati' u avanture, kratko je dodao - Gori sve.

bottom of page