top of page

NA BUNDEKU ODRŽAN PARTY "BACK TO SCHOOL" BY LITTLE STARS BY NINA

Maja Šuput, Lucija Lugomer i Sandi Pego vjerni su korisnici ovih praktičnih usluga

Little Stars by Nina
foto Zvonimir Kušec

Na Bundeku je održan zabavni party "Back to School" u organizaciji Little Stars by Nina. Ova jedinstvena manifestacija, posvećena najmlađima, okupila je 250 djece i njihovih obitelji, a dan je bio ispunjen radošću, zabavom i učenjem.


Specijalizirani tim za brigu o djeci na vjenčanjima i raznim proslavama, a predvođen poduzetnicom Nikolinom Hajdarovac postao je sinonim za stvaranje nezaboravnih doživljaja, za djecu od 0-12 godina. Ono što ih izdvaja su upravo predane 'tete čuvalice' koje pružaju iznimnu skrb i osmišljavaju zanimljive aktivnosti za djecu, a upravo na ovom održanom partyju, u to su se svi mogli i uvjeriti.

Little Stars by Nina

- Vjerujemo da svako dijete zaslužuje nezaboravno djetinjstvo, a mi smo tu da to i ostvarimo - kaže Nikolina, pokretačka snaga ove poslovne ideje. - Naše tete čuvalice u potpunosti brinu o najmlađim gostima na svim eventima i proslavama, osiguravajući im fantastičan provod dok roditelji opušteno uživaju u posebnim trenucima. U to su se uvjerili Maja Šuput, Lucija Lugomer te Cindy i Sandi Pego, vjerni korisnici ovih usluga koje nudi Nikolinin tim.

Little Stars by Nina
Emina Pršić

Događaj "Back to school" imao je 10 zadivljujućih kutaka, uključujući kreativne radionice, oslikavanje lica, modeliranje balona, sportske aktivnosti, kinetičke eksperimente, edukativne igre, osvježavajuće koktele i slatke poslastice.


Jedan od vrhunaca dana bila je čarobna izvedba Magica Leona, aktualnog pobjednika Supertalenta, u kojoj su između ostalih, sa svojom djecom uživali i spisateljica i voditeljica Emina Pršić, influencerice Petra Božić i Ana Vladušić, Aleksandra Kramberger i još mnogi drugi.

Little Stars by Nina

bottom of page