top of page

LJETO MOŽE POČETI UZ ELFS POOL PARTY

Uspješno otvorenje šestog ELFS dućana u Hrvatskoj

ELFS

Najpoznatiji domaći modni brand ELFS, u suradnji s vodećom opatijskom hotelskom kompanijom Liburnia Hotels & Villas, pripremio je niz zabava za pamćenje i na najljepši mogući način obilježio početak najtoplijeg godišnjeg doba, a ove stylish zabave bile su najbolja najava za sve ono što je pred nama – uživanje u moru, svitanjima i zalascima sunca, bezbrižnost i morske radosti – vrijeme je za još jedno nezaboravno ljeto!


Brojna poznata lica uveličala su otvorenje šestog ELFS dućana u Hrvatskoj nakon čega je uslijedilo otvorenje novouređene najljepšeplaže na Jadranu. Plaža hotela Ambasador zasjala je punim sjajem i ugostila ELFS večeru u bijelom pod zvijezdama sa zvijezdama. Ova stylish večera bio je najbolja najava za sve ono što slijedi – uživanje u moru, svitanjima i zalascima sunca, bezbrižnosti i morskim radostima – vrijeme je za još jedno nezaboravno ljeto i još jedan ELFS & Liburnia & Villas pool party.


Tara Thaller, Renata Sopek, Neven Ciganović, Iris Androšević, Borna Kotromanić, Josipa Pavičić, Katarina Smolić, Nika Pavičić, Lorena Đurišić, Tomislav Petranović, Ivana Mišković, Lana Gržetić, Iva Gradišer, Ivan Čosić, Dora Beker, Stefan Modrić, Anamaria Raić, Laura Deari, Marijana Kusić, Sandi Imerović, te brojni drugi, zabavljali su se uz plesnu glazbu na partyju kakav znaju prirediti samo ELFS.


bottom of page