1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

MIRJANA MIKULEC POKAZALA ODRASLU KĆER

Jako slična mami

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec (45) čestitala je javno svojoj kćeri na uspješnom maturiranju i odrastanju te pokazala koliko joj liči - Još jučer sam je pratila u 1. razred, a vidi je danas... moja maturantica. Ponosna sam u kakvu si divnu ženu izrasla, a još sam ponosnija što ostvaruješ svoje snove. Volim te puno - poručila je kćeri Matei.

- Mama je odradila dobro posao kao i uvijek. Lipe cure nema govora. Dva prekrasna osmijeha... Baš ste lijepe, a ne znaš koja je starija (ili možda nije starija). Wow gospođo Mikulec, vi i vaša kćerka izgledate potpuno lijepe dame u ovim haljinama. Čovječe a ja mislila sestre, obje izgledate savršeno. Prekrasna je, sjećam se kad je bila mala. Baš ste lijepe! Iskrene čestitke i puno sreće i zdravlja u godinama koje slijede! Prekrasne ste curke! Sretno Matea!!! Prebrzo vrijeme leti... Kao da je neki dan u vrtiću bila. Mačka i pola. Izrasla je u prelijepu mladu ženu - poručili su mami i kćeri brojni pratitelji.


- Bravo Mateice - poručila joj je pjevačica Indira Levak, dok je kolegica Minea dodala - Prekrasne. Mateici sretno i čestitam od srca. Mirjana ima i drugu kćer, 10-godišnju Miju, a od nedavno se može pohvaliti kako ima i 'treću bebu' - školu za dizajn interijera, koju su uspješno završili prvi polaznici.

mirjana mikulec škola za dizajn interijera, gossip vijesti, vijesti o poznatima, mirjana mikulec djeca