top of page

MINEA U BIJELOM POPUT ANĐELA

U punom sjaju

Simpatična TV voditeljica i pjevačica Minea zna kako uživati u predivnom, sunčanom danu. Tako je nedavno imala foto session sa novom torbicom pored zagrebačkih fontana, a torbici je poručila - Tak imam te rad. - Ti svakim danom sve više blistaš - poručila joj je jedna pratiteljica, dok su fotografiju lajkale Nives Celzijus, Jelena Leko i Domenica.

Nakon malog zahlađenja, Minea je ubrzo 'uletjela' u nešto topliji outfit, pa nam je tako pokazala svoj novi bijeli kaput - U ovom bijelom kaputiću sam anđeo - dodala je veselo, a mnogi su se s njome složili.


- Lijepa i dobra. Uvijek si anđeo. Lijepo ti stoji bijeli kaput. Poput bijele princeze. Ma ti si slatkiš - samo su neki od komentara.

A kada ne šeće svojim Samoborom i nema obveza na Novoj TV, Minea uživa pjevati na koncertima. - Backstage moments iz dežele. Jučer smo pjevali do ranog jutra u "La Siesta" clubu Markovci i bilo je preeedivno! - poručila je iz susjedne Slovenije te nam pokazala djelić svoje sobe za pripremu pred koncert i spavanje.

bottom of page