top of page

MINEA SLAVI I PORUČUJE: NAJBOLJE TEK DOLAZI

Kažu da su dijamanti ženini najbolji prijatelji

Pjevačica i TV voditeljica Minea, proslavila je pred neki dan svoj 44.rođendan, a tom je prilikom pokazala dva outfita - jedan za kod kuće i proslavu s prijateljima, a drugu za kolege i radno okruženje IN Magazina.

- Birthday girl. E pa da nazdravimo i proslavimo, jer najbolje tek dolazi! - dodala je sretna, i primila stotine čestitki poznatih kolega i kolegica. - Sretan ročkas draga moja - napisala joj je Indira, - Sretan ročkas ženoooo - dodala je Zsa Zsa. - Jaoooo pa sretan rođendan ljepotice moja. Sve ti cvalo....Sretan rođendan, ljepoto - poručile su joj Jelena Leko i Nives Celzijus. - Ma sve na svijetu ti želim. Sretno moja djevojčice - čestitao je Dalibor Petko, a bivši TV voditelj a danas PR-ovac Dorijan Elezović je dodao - Čuj, ja susjed a nisam znao da ti je rođendan! Mislim da ćes za kaznu morati opet uzeti one fine kolače i sladoled. Želim ti najsretniji ročkas i da i dalje budem tvoj najdraži susjed.


Osim u lifestyle emisiji, Mineu se ovoga ljeta moglo vidjeti i na nastupima po Dalmaciji. Tako je jedan koncert održala u popularnom klubu u Biogradu na Moru, a za vrijeme tonske probe iskombinirala je trendy žute tenisice i žuti remen, uz vruće traper hlačice.


A zašto su dijamanti ženini najbolji prijatelji, i što misli pod 'dijamante', pjevačica je otkrila držeći svoju novu torbicu...

- Kažu da su dijamanti ženini najbolji prijatelji, no budimo iskreni - većini žena su to torbice!

Ovo je bila ljubav na prvi pogled, napokon i ja imam svoju "Hollywood" Mon Art torbicu. Prekrasna je i u nju mi stanu sve moje ženske sitnice - poručila je 's mora'.

コメント


bottom of page