1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

MEGHAN MARKLE IZABRALA NE ŠUTJETI O STRAŠNOM UBOJSTVU

Vojvotkinja nije birala riječi, a povod obraćanja javnosti je jeziv

Vojvotkinja Meghan Markle, koja sa suprugom princom Harryjem danas živi daleko od kraljevske obitelji, obratila se javnosti iz svog doma u Los Angelesu putem medija The Sun i poslala važnu poruku 11 dana nakon smrti Afroamerikanca Georgea Flyoda, koji je brutalno ubijen od strane policajca u Minneapolisu.


Istaknula je kako je njegov život vrijedio te da je bilo pogrešno što je šutjela o ovoj temi danima. Meghan je sada poslala video poruku učenicima škole koju je i sama pohađala, te je istakla i ostale Afroamerikance koje je policija ubila u Americi u proteklih nekoliko godina. Meghan je u tu školu išla od svoje 11. do 18. godine i za nju je vežu brojna sjećanja.

Los Angeles grad u kojem se rodila i zbog toga se tamo preselila sa suprugom i njihovim sinom Archijem (1). Bivšu glumicu brojni su fanovi odmah kritizirali, jer se o Floydovoj smrti oglasila tek sada, a ona je priznala da je napravila grešku.


- Nisam bila sigurna što da vam kažem. Htjela sam reći pravu stvar i bila sam zaista nervozna. Ali onda sam shvatila da je jedino pogrešno ako ne kažem ništa - zaključila je Meghan. Bivša zvijezda serije “Suits” rekla je učenicima kako se sjeća proljeća 1992. godine kada su bili nemiri u gradu nakon što je pretučen Rodney King, prenosi alo.rs


- Imala sam 11 ili 12 godina godina kad su krenuli užasi, također podstaknuti besmislenim rasizmom. Sjećam se policijskog sata i trčanja kući, a dok sam bježala prema kući, videla sam kako pepeo pada s neba i sve miriše na dim, a također i kako dim izlazi iz zgrada - rekla je i dodala - Sjećam se da sam vidjela muškarca koji je pucao iz auta. I te uspomene ne odlaze.


Podsjetimo, bivši kraljevski par više nije aktivan na društvenim mrežama, a zadnji post objavili su 30.ožujka. Navodno sada rade na organiziranju vlastite humanitarne organizacije i platforme, preko koje će komunicirati sa svojim fanovima, dok ime Sussex Royal čini se više ne smiju koristiti.


Video pogledajte na >>> You Tube Meghan o Floydu