1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

MATTHEW MCCONAUGHEY OTKRIO TAJNU SVOG VELIKOG USPJEHA

Bitno je usvojiti vještinu i raditi je svakodnevno

Poznati glumac Matthew McConaughey danas je uspješan u snimanju filmova, sretno oženjen sa prelijepom Camilom Alves i ima troje djece. No, davne 1992. godine tek je kretao u svijet glume i tražio svoje mjesto u Hollywoodu. Nije znao hoće li uspjeti i hoće li se njegov trud isplatiti, ali je svakodnevno pisao dnevnik sa svojim mislima, problemima i željama, te svake godine ispisivati svoje najveće snove


- Napisao sam ove ciljeve pred 30 godina, i tek sam ih pred dvije godine pogledao ponovno. Svi su se ostvarili. Nekad zapišemo svoje planove i ciljeve, i onda ih možemo pogledati uvijek ponovno i vidjeti jesmo li još uvijek na istome putu. Zapisivanje ciljeva je zapravo na neki način ugovor nas sa samima sobom, kako bismo si dali vjetar u leđa - otkrio je Matthew i dobio ogromni broj pozivitnih komentara

foto: Instagram video


- Kupila sam jedan dnevnik danas sebi i jedva čekam zapisati svoje misli i ciljeve. I ja pišem svoj dnevnik od 2015....najbolja stvar koju sam napravio za svoj razum. Ostajem priseban i prizeman uz 4 djece i vlastiti posao. Vizualizacijom i zapisivanjem naših snova i ciljeva, stvarno se ostvaruje ono što želimo. Samo tako dalje! Ja se ne mogu natjerati pisati dnevnik...bojim se što bih sve mogao staviti u njega, ali znam pisati. Zar ovaj čovjek nije baš divan? - samo su neki od brojnih komentara.

Svoju Camilu Matthew je oženio 2012., a opće je poznato kako se ona u startu nije željela udati za njega. Čekala je pravi trenutak, dok je on nije zaprosio više puta i tako joj dokazao pravu ljubav i vjernost.

Par danas uživa u odgoju svoje djece i brojnim putovanjima, a Matthew se odvažio pisati i vlastite knjige o samo-motivaciji i uspjehu, a njegova knjiga Greenlights: Your Journal postala je #1 New York Times bestseller. - Matthew piše dnevnik od svoje petnaeste godine. Njegove su ga pustolovine odvele od Teksasa do Australije, od Malija do Perua — i sve ih je zabilježio. U ovom autentičnom, nekonvencionalnom dnevniku, poticaji potiču na ulazak u samog sebe: na vlastita prisjećanja i razmišljanja, a zatim i izlazak van: na avanturu, preuzimanje rizika i sanjanje velikih snova.