top of page

MARIN IVANOVIĆ STOLE SLAVI 41.ROĐENDAN

A na party poziva par tisuća ljudi

Marin Ivanović Stole
foto Ivana Delač

Mnogima najdraži reper Marin Ivanović Stole uskoro će proslaviti svoj četrdeset i prvi rođendan! Ono što priprema kao svoje rođendansko slavlje zapravo je nevjerojatno! Punih pet sati u Hala parku u Zagrebu trajati će Hip Hop spektakl rap velikana s Balkana. Nastupiti će Nered, General Woo, Jantar, Kali, Noti limun, Š, Gir, Skrile, 6ixville, Suicidal, Baby Dooks, Jurek, DJ Tom Polo, Burky, Ghet, Mrigo, Tibor, Stole, Smirbe, Target, Smoke Mardeljano i drugi pod nazivom Majstori ceremonije.

Ove kultne figure zlatne ere domaće i regionalne hip hop scene odličan su mamac za glazbeni open air spektakl na koji ste svi ste pozvani. A što o tome kaže Marin? - Razmišljao sam kako proslaviti 41.rođendan, a zapravo sam oduvijek želio da mi na rođendan dođe par tisuća ljudi - govori kroz smijeh i dodaje - Kad sam vidio prostor Hala parka znao sam da je to mjesto za veliki koncert i okupio sam svoje prijatelje, koji će skupa sa mnom nastupiti u petosatnom live nastupu. Poklopio se datum baš za moj rođendan! Presretan sam jer Zagreb zaslužuje ovakav program gdje ćemo na jednom mjestu okupiti eminentne glazbenike.

Želite li vi biti dio ove priče 24.lipnja na otvorenoj pozornici Hala parka, požurite po svoju ulaznicu na Entrio i među prvima s ovim sjajnim dečkima čestitajte Marinu rođendan!


Yorumlar


bottom of page