1/1

TAYLOR SWIFT DOŠLO PAR LJUDI NA KONCERT

Pjevačica Taylor Swift danas je megazvijezda, ali počeci su joj bili puno drugačiji

Taylor Swift danas je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih pjevačica na svijetu, a tek joj je 30 godina. No, nije sve izgledalo tako glamurozno kao danas.

- U intervjuu koji sam imala prije 13 godina rekla sam kako se samo nadam da ću imati drugi album koji će biti jednako uspješan kao i prvi, te jednog dana doći na neku naslovnicu ali ostati ista osoba. Zbog vas, nastao je i drugi i treći i četvrti i peti i šesti i sedmi album. Vi ste doveli do naslovnica i vaša podrška sve ove godine je ono što mi je pomoglo da ostanem vjerna onom djetetu, koje je započelo moju karijeru - napisala je emotivna Taylor.


Pjevačica je inače velika ljubiteljica mački, zato svaki slobodni trenutak provodi sa svoje tri ljubimice. Kolika je ljubiteljica, pokazala je i objavom rođendanske torte, ukrašene glavama mačaka.

A da doista zna što želi, Tylor je dokazala blokiranjem komentara na njenim profilima društvenih mreža. Na taj je način spriječila sve potencijalne hejtere da joj pišu zle komentare i sačuvala svoj mir. celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva, tylor swift

Prijava na Gossip newsletter

Hvala na prijavi!

1/1