top of page

LUKA BUDAK PORUČIO DA SU DJECA DAR BOŽJI

Brak na prvu: Luka objavio da mu je djevojčica najljepši poklon od svih

- Dame i gospodo djeca su dar Božji, a moja nećakinja je najljepši poklon od svih. Od kada je došla u našu obitelj unijela je nevjerojatnu količinu ljubavi i sreće. Moram vam priznati da je moje srce veće za jedan broj. Mogao bih vam sada trabunjati o sreći i ljubavi, no slika je tisuću riječi. Uživajte u vikendu - izjavio je Luka Budak, bivši kandidat RTL showa Brak na prvu i pokazao nećakinju Niku.

Brojni Lukini fanovi odmah su se bacili komentare, kako bi i njemu dobro stajala bebica - Prekrasno ti stoji bebač vrijeme ti je da se i ti obogatiš jednim ili pak 2 člana. Kako je medena beba ko med je slatkica maja. Čudo maleno pristaje ti. Prekrasni ste oboje. Ajme koja slatkica, baš ti divno pristaje. Luka će biti fantastičan tata.

A da je Luka na dobrom putu u ljubavi, pokazuje njegova friška veza sa eksperticom showa Ingrid Divković, koju je nedavno potvrdio. Luka nije našao sreću sa Nadijom, Ingrid je prekinula dugogodišnju vezu, a njihova ljubavna veza započela je na prijateljskoj kavi, piše RTL.

brak na prvu luka i ingrid, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima

bottom of page