top of page

LJUBITELJI UTRKA JEDVA ČEKAJU PRVI RALLY NA ČETIRI RIJEKE

Pravi spektakl za gledatelje željne adrenalina

RALLY Karlovac
Foto RTZ Karlovačke županije

Prvi rally na četiri rijeke održat će se u Karlovačkoj županiji. Quattro River Rally vozit će se na gotovo istim pravcima kao i svjetski poznati rally četiri tjedna kasnije i pokazati domaćim gledateljima željnim adrenalina pravi live spektakl. U subotu 26. ožujka, možete uživati u ceremonijalnom startu u

Radićevoj ulici, blizu promenade, koji će se održati u 15 sati. Dva sata kasnije na rasporedu je start

prvog brzinskog ispita po gradskim ulicama u Karlovcu - brzinski ispit Korana.

Nedjelja, 27. ožujka, donosi najviše događanja. Za 9 sati najavljen je start druge dionice - brzinski

ispit Kupa, od Vrhovca do Vrškovca na širem ozaljskom području. Potom slijede brzinski ispiti Dobra

i Mrežnica, koji će se voziti kroz Vinski Vrh-Dugu Resu te Banjsko Selo-Gornje Bukovlje.

Ukupno 90 kilometara staza plijenit će pažnju svojom atraktivnošću i zasigurno privući veliku pozornost, kako gledatelja na samoj stazi, tako i šire javnosti. Vozit će se i po uskim ulicama grada Karlovca, uz prekrasne vizure Mrežnice, preko pitoresknih brežuljaka ozaljskog kraja, a pravu atrakciju gledatelji će doživjeti na mostu u Novigradu na Dobri gdje će vozači isprobati maksimalne performanse svojih vozila.


Gledatelji će moći neposredno uživati uz zvukove brzih automobila, a oba dana utrke imaju besplatan ulaz. Brojne zanimljive informacije o rutama, programu, vozačima i samim destinacijama, potraže na quattroriverrally.com te spojite ugodno s korisnim i iskoriste prekrasan vikend gledajući rally uživo.


bottom of page