top of page

SVI VOLE ELFS: SPOJ MODE, GLAZBE I ZABAVE

U sklopu platforme Atelier Green Energy

ELFS
foto poznati/Marko Dukić

Ovih dana hrvatska metropola ponovno živi u pravom modnom duhu. Platforma Atelier Green Energy zaslužna je za dugoočekivani povratak hrvatskih i regionalnih dizajnera na modne piste, a prvu je večer obilježila samostalna revija proslavljenog tandema Tandarić Šekuljica, poznatijeg pod imenom ELFS. Spoj mode, glazbe, zabave te više od 400 zaljubljenika u ovakve manifestacije, bili su pravi recept za nezaboravno modno druženje.

foto revija: Goran Čižmešija


S obzirom da je ovogodišnji Atelier u znaku obnovljivih izvora energije, ELFSI su udružili snage s osječkom kantautoricom Akleom Neon, koja je, zajedno sa svojim bendom, bila zadužena za glazbenu kulisu. Nastupi ove nesvakidašnje umjetnice poznati su po aktivističkim porukama, a uz zvuke prve pjesme, na dugoj betonskoj modnoj pisti, započela je ELFS modna priča i to simbolično, u ružičastom tonu. Naime, ELFSI su je posvetili mjesecu borbe protiv raka dojke. - Ovo je jedina roza kreacija u našoj novoj kolekciji, a njome smo željeli obilježiti mjesec borbe protiv raka dojke. Što se tiče same revije, odlučili smo se za slojeviti styling, kojim, između ostalog, šaljemo poruku da bi moda trebala biti zabavna i da bismo se svi trebali više igrati. Budite maštoviti, odvažni i zaigrajte se prilikom kombiniranja jer moda je prije svega igra - izjavio je Aleksandar Šekuljica.

Kroz pastelne boje, ELFSI su prikazali sva lica žene, od razigrane djevojčice do one koja je spremna za

šetnju crvenim tepihom. Manekenke su bile slojevito stilizirane pa su tako sve prošetale u dolčevitama koje su skrivale kosu, gustim čarapama i sunčanim naočalama. Dominantni komadi i ovaj su put bile haljine, koje su različitih dužina, silueta i materijala. Bezvremenski klasični kaputi i jakne različitih boja zaokružile su predstavljenu kolekciju, a dvojac se poigrao i sa pletivima koji asociraju na zimu ali i lamea koji poziva na lude zabave. Kolekcija je predstavljhena s više od 30 ženskih te 3 muška modela.


Iz prvih redova, najnovije ELFS modele, pratila su brojna poznata lica iz društvenog života Hrvatske poput Bojane Gregorić Vejzović, Matija Vuica, Nives Ivanišević, Viktorije Rađe, Marijane Batinić, Borne Rajić, Indire Levak, Tatjane Jurić, Mije Kovačić, Lejle Filipović, Josipe Pavičić, Mije Dimšić, Minee, Luke Nižetića te brojnih drugih.

Comments


bottom of page