top of page

LIDIJA BAČIĆ I ŽANAMARI OTKRILE PRIVATNE TAJNE

Zajednička pjesma već je pravi hit

lidija bačić i žanamari pjesma
foto Dalibor Petko Show

Pjevačice Lidija Bačić Lille i Žanamari gotovale su u Dalibor Petko showu na CMC televiziji, povodom svog novog dueta 'Stop', i podijelile neke privatne 'tajne'.


- Kroz povijest su se muškarci goli skidali na pozornici. Mick Jagger, Freddie Mercury, pa i ovaj mali s Eurosonga. Hrpa njih - izjavila je Lidija, a Žanamari se sjetila epizode s Davorom Gopcem na Crnom mačku - Nije moglo biti alternativnije mjesto, a on je došao samo u tanga gaćicama. Iza guza, sve smo vidjeli - rekla je na što je Lille nadodala - Mi smo ljudi časne sestre za njih. Časne sestre.’


Lidija Bačić i Žanamari sjajno su se snašle u zajedničkoj suradnji, o čemu su iskreno progovorile - Davno smo se nas dvije upoznale, još u Hrvatskom idolu, kad je Žana došla u moju sezonu kao pobjednica. A kako smo se počele ekstremno lajkati na instagramu, što su svi primjetili, Fayo je došao na ideju da zajedno napravimo duet. Baš smo kliknule, Žanamari je skroz jedna normalna žena - rekla je Lidija o svojoj kolegici.


Osim sto se objema jako sviđa Damiano David, pobjednik Eurosonga, djevojke su podijelile i kako njihovi roditelji reagiraju na izbor njihovih partnera. - Bože mojoj materi ne sviđa se ni jedan nikad. Ko u onom filmu Dozvola za brak. Mojoj mami ni jedan ne valja, a kad ode, onda kaže e taj je bio baš super - priznala je Lidija, a slično je bilo i sa Žanamari - Tako je i meni bilo, no za mog muža je nekidan izjavila da joj je on ko sin kojeg nije rodila, tako da ga sad preferira skoro više od mene.


Petko ih je pitao jesu li kad dobile prostu sliku u inbox. - Ja nisam. To ni ne čitam, imam svog administratora pa ni ne pratim - rekla je Lidija, no Žanamari je imala takvo iskustvo - Moj administrator je i moj muž pa kad nešto takvo dobije obavezno mi pokaže, e vidi što si dobila - smijala se pjevačica.

Comments


bottom of page