1/1

LIDIJA BAČIĆ U TRUDOVIMA

Ovo nitko nije očekivao

Atraktivna pjevačica Lidija Bačić (35) sve je iznenadila kada je pokazala kako izgledaju njezini trudovi - O moj Bože... - započela je Lile i nastavila uzdisati. - Idu ti trudovi - poručio joj je TV voditelj i komičar Dalibor Petko, a sve zajedno bio je show koji su pripremili u Dalibor Petko showu na CMC televiziji

lidija bačić trudna
foto Dalibor Petko Show

Budući da je sve češće viđamo u glumačkim vodama, glumac Marko Braić Lidiji je dao nekoliko zadataka. Prvo je morala histerično pročitati vremensku prognozu, a stanje na cestama izgovarala je u trudovima. Najbolje joj je legla uloga sexy kuharice koja otkriva recept za pripremanje bundeve. ‘Dodajte narezani poriluk te pirjajte na laganoj vatri pet minuta’, govorila je Lille maznim glasom i oduševila gledatelje.


- Najbolja emisija - komentirao je jedan pratitelj, nakon čega je Lidija predstavila svoj dugo najavljivani album Revolucija. Hit singlovi Vino rumeno, Neka ljubav nova, Tek je počelo, aktualni singl Radi Radi Radi i još neobjavljene pjesme Zalazimo ko sunce,  Tip top i Trezori nalaze se uz ukupno 17 pjesama na 2 CD-a. Na albumu se nalazi i obrada Lijepe naše koju je Lille objavila u vrijeme Svjetskog prvenstva u nogometu.