top of page

LEONA PARAMINSKI BLISTA U 6.MJESECU TRUDNOĆE

Kad si u najljepšem stanju

Domaća glumica sa američkom adresom, 41-godišnja Leona Paraminski, trenutno proživljava najposebnije trenutke u svom životu. Sa suprugom Tinom očekuje svoje prvo dijete, o čemu ponosno govori - Kad si u najljepšem 'stanju' i ništa drugo nije važno - poručila je nedavno i pokazala kako izgleda u 6.mjesecu trudnoće

- Jaoooo kako brzo leti. Predivna si - poručila je Leoni kolegica Nataša Janjić, dok su Bojana Gregorić, Ida Prester, Amar Bukvić, Lana Gojak i Iva Šarić poslali srčeka i smajlije.


Prelijepa Leona najviše vremena sada provodi u svom gradu Santa Barbari u Kaliforniji, a najveću podršku pruža joj upravo njen suprug, inače u Americi cijenjeni doktor elektrotehnike.


- Uživaj u trudnoći. Vjerujem da će mali anđeo imati prekrasan osmijeh na mamu. Čestitke! Neopisiv je osjećaj - govorim iz iskustva - kad napokon, nakon dugog čekanja i željenja i čežnje, konačno se to i dočeka. Želim vam svu sreću! Neka vas sreća prati. Mi smo čekali našu bebu 13 godina, i kad sam napunila 42 rodila se djevojčica Anđela. I znam da ćeš biti najbolja mama. Meni si jako draga i sretno u budućem majčinstvu, uvjerena sam da ćete beskrajno uživati. A do trenutka kada stigne najljepši poklon, uživajte u trudnoći, divnom periodu svake žene, sada se sebi i svojim gustima posvetite - komentirali su Leonine trenutke brojni pratitelji.

bottom of page