top of page

LEONA PARAMINSKI NIKAD MRŠAVIJA

Glumica Leona Paraminski napunila je 40 godina, a posao je sve više veže uz domaće krajeve

Leona Paraminski pred nekoliko je godina odselila u Ameriku, kako bi bila uz svog supruga Tina koji je tamo dobio posao. No, u zadnje vrijeme sve je više vuku domaći krajevi pa se tako često druži sa drugim poznatim Hrvatima u Zagrebu i Beogradu. Zbog toga je često na putu Santa Monica - Hrvatska.

Prošle je godine dobila ulogu istražiteljeve žene u filmu Interference, mističnoj drami koja prati ubojstvo nepoznate žene. Engleski jezik u filmu govori odlično, a u glumi je prilično uvjerljiva. Zbog toga ne čudi da sve više uloga dobiva i u američkim filmovima.


U kratkom filmu Racy Business dobila je pak ulogu usamljene domaćice, koja se ušulja u motelsku sobu kako bi ostvarila svoje erotske maštarije s muškim maserom.

- I dalje si jako lijepa. Bomba si. Izgledaš tako američki - pišu joj obožavatelji.


U privatnom životu Leona je u sretnome braku. Ovoga svibnja proslavila 7 godina braka, koji je postao stabilan. U svom je muškarcu, kaže, našla ljubav svoga života.

showbiz vijesti, ekskluziva, tabloidi, tračevi forum, poznate osobe, ekskluzivno, poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, celebrity hrvatska, show vijesti, tračevi o poznatima, najnovije showbiz vijesti, story magazin

bottom of page