top of page

LANA KLINGOR RUČAK TI JE YUMM

BivÅ”a pjevačica Lana Klingor danas se najbolje osjeća u kuhinji

- Kuhinja je postala mjesto u kojem se osjećam sigurno, snažno, mjesto gdje pokazujem sve svoje emocije, svoj talent i želju da uvijek budem bolja. Zato sam neizmjerno sretna i zahvalna svima koji su mi omogućili da budem ispunjena, mojim partnerima koji su vjerovali i vjeruju u mene, tvrtki Velux koja je od mraka stvorila svjetlo, svima koji su rasli sa mnom i uz mene u projektu Slana kuharica. Rast ćemo i dalje, jer ja želim i mogu jos viÅ”e, a znam da istinske vrijednosti uvijek nađu put do ljudi koji cijene trud - napisala je Lana Klingor i istaknula brendove koje je prate u kuhanju i kućanskim poslovima - Bosch, Kotany, Meggle, Mesnice Ravlić, Miva galerija vina, Klara zagrebačke pekarne, Grohe globa, Fischerija i KH7.

- Kako se može doći na ručak kod tebe? Samo naprijed Lana!!! Obožavam tvoje recepte!! Krumpir ti super izgleda. Samo se debljam ha ha. Kak vam krumpirići ispadnu ovako hrskavi? SavrÅ”eno. I ja najvise volim kad je u komadu, sočnije bude. Ručak ti je yumm... - piÅ”u joj pratitelji čim objavi fotografiju novog jela koje je spremila, a video priloge pogleda viÅ”e tisuća osoba.

showbiz vijesti, ekskluziva, tabloidi, tračevi forum, poznate osobe, ekskluzivno, poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, celebrity hrvatska, show vijesti, tračevi o poznatima, najnovije showbiz vijesti, story magazin

bottom of page