top of page

KRITIZIRAJU JE ZBOG DUGOGODIŠNJEG DOJENJA

Tamara Ecclestone razmišlja drugačije

Tamara Ecclestone, kćerka Riječanke Slavice i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, danas ima dvije kćerkice. Prvorođenu Sophie dojila je do njene četvrte godine, što je smatrala svojim velikim uspjehom - Tjedan je dojenja i jako sam zahvalna. Primila sam dosta kritika zbog dojenja Sophie toliko dugo po mišljenju nekih ljudi. Nama se to činilo kao najprirodnija stvar na svijetu. Također me dojenje nikada nije natjeralo da preispitam svoju odluku ili se osjećam nesigurno. Nadam se samo da je moje iskustvo nekome dalo hrabrosti da nastavi dojiti unatoč vanjskim pritiscima. Moj savjet je kakva god bila vaša odluka, vaša je i vi znate što je dobro za vašu bebu i vas. Imajte samopouzdanja da slijedite svoj instinkt i ne pokušavajte ugoditi drugim ljudima - izjavila je uspješna poduzetnica

Tamara je također dodala kako je izuzetno zahvalna što ima priliku dojiti svoju drugu djevojčicu Serenu 7 godina kasnije, koja je sada mala beba.


- Hvala ti što imaš tako normalno razmišljanje i populariziraš prirodno dojenje. Hvala ti za tvoju snagu, pomogla si mi da nastavim dojiti svoju malu djevojčicu duži period, unatoč negativnim komentarima koje sam doživjela. Da, tako je! Dojenje je nešto između mame i djeteta i nikada ne bi trebalo biti pod utjecajem ljudi koji ne razumiju nešto tako prirodno, čisto, nutritivno, i povezujuće za mamu i njenu bebu - komentirali su mnogi i podržali Tamaru.

Tamara sa svojom obitelji živi u Švicarskoj, a nedavno je posjetila sestru Petru u Americi. Sa suprugom Jayem Rutlandom ima niz različitih biznisa, a prema pisanju pojedinih poslovnih medija njeno se carstvo procjenjuje na oko 300 milijuna dolara. Kroz reality emisiju Tamarin svijet pokazala je kako izgleda njen život, da je vrlo posvećena kao majka te da ima nos za ulaganja. Danas uživa u brojnim putovanjima, a najviše vremena provodi sa suprugom i kćerima.

bottom of page