top of page

WALK IN ORMAR BOGATE INFLUENCERICE

Walk in ormar Kylie Jenner izgleda doista impresivno

- Čišćenje ormara - napisala je popularna influencerica, milijarderka i proizvođačica ruževa za usne Kylie Jenner. A da doista ima što 'čistiti' pokazala je fotografijom stotina brendiranih torbica koje posjeduje. Od onih malih u koje jedva stane ruž i mobitel pa do velikih ručnih i putnih.


- Daj ih meni! Stižem k tebi! Uzet ću ovu veliku žutu. Ajme, je li ovo stvarno? Žuta Birkin torba od krokodilske kože je oko 45.000 dolara zar ne? Primit ćemo sve tvoje donacije - poručili su praktički uglas njeni obožavatelji.

Osim što voli provoditi vrijeme u svome domu, dekorirati ga, isprobavati različite odjevne kombinacije i u njima se pokazivati svojim fanovima, Kylie je jako zaposlena u stvaranju novih linija ruževa kao i tome da što više vremena provodi sa svojom kćerkicom Stormi. Zbog toga je najavilakako će u veljači svi moći kupiti posebno izdanje ruževa posvećenoj upravo Stormi. Na sva pakiranja stavila je leptire, a glavne boje koje će se moći nositi su ljubičasta, roza i zlatna. celebrity hrvatska, strane zvijezde, domaće zvijezde, poznati, spektakli, poznati hrvati, 24 sata show vijesti, kylie jenner, stormi, stormi collection


Comments


bottom of page