top of page

KOGA LJUBI IVAN ZAK?

Zgodni pjevač zaintrigirao pratiteljice

Ivan Zak (41) već godinama intrigira ženski svijet, posebice jer šuti o svom privatnom životu. Zbog toga se brojne Gossip čitateljice pitaju - koga Zak ljubi, a koja sretnica ljubi tog zgodnog čovjeka?

Lijepa Majda Šušelj Tara, nekadašnja pjevačica grupe Karma, danas je solo pjevačica sa vlastitim bendom Tara, s kojim je izdala i novi singl Više me to ne zanima. U Karmi je provela čak 14 godina, nakon čega je odlučila krenuti u solo vode. Za njene nove pjesme zaslužan je i Ivan Zak, koji je uz pjevanje vrlo uključen u komponiranje pjesama.


Zbog toga se Tara i Ivan često druže, a kad god objave zajedničku fotografiju, vrući komentari ne prestaju - Bili bi lijepi par! Tara i Ivan Zak. Baš ste naj naj najbolji. Aaaaa lipe slike.

‘Naj naj’ kombinacija...Pozdrav od Tare i mene! - poručio je Ivan, koji za novu pjesmu Još mi fališ ti na You Tubeu ima preko 1,6 milijuna pregleda.


Ipak, Tara je samo Ivanova dobra prijateljica i suradnica, inače majka šestogodišnje djevojčice Nike koju je dobila u vezi sa dugogodišnjim partnerom Michaelom Pavlovićem, konzulom Kraljevine Tajland u Hrvatskoj. A u ljubavi misteriozni Zak i dalje će čini se intrigirati žene i čekati do objave o svojoj ljubavi. ivan zak cura

bottom of page