top of page

JENNIFER ANISTON PRVI PUT ISKRENO PROGOVORILA O ŽELJI DA POSTANE MAJKA

Prošla je i IVF

Poznata glumica Jennifer Aniston po prvi je puta u životu prekinula dugogodišnja nagađanja - želi li imati djecu, i otvoreno progovorila o svojim pokušajima da ostane trudna, prenosi ET online


Jenn se otvorila kao nikada prije o svojim tajnim borbama da ima dijete dok je svijet nagađao je li trudna. U priči za naslovnicu Allure magazina, 53-godišnja glumica govorila je o "teškom s**u" kroz koje je prošla u svojim 30-ima i 40-ima, otkrivajući - Pokušavala sam zatrudnjeti. Bio je to izazovan put za mene, put za rađanje beba. Dodaala je i kako je, dok je svijet nagađao, ona na sve moguće načine pokušavala začeti dijete.

- Sve godine i godine nagađanja... Bilo je stvarno teško. Prolazila sam kroz IVF, pila kineske čajeve, što god hoćete - rekla je i dodala - Bacila sam se skroz u to. Sve bih dala da mi je netko rekao: 'Zamrzni svoja jajašca. Učini si uslugu'. Jednostavno ne misliš tako. Evo me danas. Brod je isplovio. Sada kada je odustala od pokušaja da ima vlastito biološko dijete, Aniston kaže da joj je to olakšanje. -Ništa ne žalim. Sad zapravo osjećam malo olakšanje jer nema više, 'Mogu li? Možda. Možda. Možda.' Ne moram više razmišljati o tome.


Također je otvorila spekulacije oko njezinih propalih brakova s ​​Bradom Pittom i Justinom Therouxom, rekavši da se smatralo da ne želi imati dijete, što je bila lažna priča tijekom njezinih razlaza. - Pričalo se da sam samo bila sebična. Samo sam brinula o svojoj karijeri. I ne daj Bože da je žena uspješna i da nema dijete. A razlog zašto me muž ostavio, zašto smo prekinuli i okončali brak, bio je taj što mu nisam htjela dati dijete. Bile su to apsolutne laži. U ovom trenutku nemam što skrivati - govori iskreno.

Aniston je otkrila Allureu i da je završila sa skrivanjem i da planira napisati knjigu - Učinit ću to jednog dana. Provela sam toliko godina štiteći svoju priču o IVF-u. Toliko sam zaštitnički nastrojena prema toj temi jer osjećam kao da imam tako malo toga što mogu zadržati za sebe. Svijet stvara priče koje nisu istinite, pa bih mogla reći istinu. Osjećam se kao da izlazim iz hibernacije. Nemam što skrivati.

bottom of page