top of page

JENNIFER ANISTON: ISISAO JE ŽIVOT IZ MENE

Poznatoj glumici nije bilo lako

Poznata hollywoodska glumica Jennifer Aniston, nedavno je gostovala u jednoj emisiji, gde je priznala kako je nedavno razmišljala o napuštanju glume. Razlog za to bio je rad na jednom filmu, koji ju je kaže umorio, prenosi Alo


- U pitanju je bio jedan projekt koji je isisao život iz mene, a nisam čak ni bila sigurna da li je to nešto što želim raditi - započela je svoju priču i nastavila - Svi smo nekada u karijeri imali takve poslove. Uvijek kažemo da nećemo više, i opet ih radimo. Kako je istaknula, problem je nastao zbog toga što čitav projekt nije bio organiziran kako treba. Iako nije otkrila o kojem je filmu riječ, američki mediji smatraju da je u pitanju film Damplin iz 2018. godine.

O svojim brigama oko snimanja govorila je u podcastu SmartLess, koji vode njene kolege Jason Bateman, Bejtman, Will Arnett i Sean Haines. Slavna Prijateljica također je otkrila kako je u poslednje dvije godine razmišljala o napuštanju filmske industrije, što joj se to nikada ranije nije dogodilo.


Hoće li Jenn doista otići u mirovinu i posvetiti svoj život nečem drugom, tek ćemo doznati. A do tada, pratimo njezine filmove i dalje i naravno uživamo u reprizama TV serije koja ju je proslavila, Friends.

bottom of page