top of page

JELENA ROZGA ZAGRMILA I DOBILA PROSIDBU

Pjevačica Jelena Roga 'zagrmila' je društvenim mrežama

Jelena Rozga pokazala je ravni trbuh i gola ramena i istaknula grudi, te fotografiju podijelila sa svojim fanovima. Kožna jakna dala je cijeloj kombinaciji sexy upečatljiv look, a gotovo 10.000 ljudi ostavilo je svoj lajk Među prvima, Jelenin je izgled komentirala njena kolegica i dobra prijateljica Nina Badrić poručivši joj da grmi!


Obožavatelji su pak imali drugih pitanja - Kad će izaći nova pjesma? Hoće li biti koncerta u New Yorku u skorije doba? Jel će ovaj mjesec tvoja nova pjesma izać? Jedva čekam.


Uslijed vruće fotografije i brojnih komentara, našao se i jedan koji je Jelenu Rozgu odličio zaprositi - Mega te volim. Udaj se za mene!

Povodom humanitarno-donatorske večeri koju je organizirala zaklada 'Vatreno srce', Jelena se pojavila u zlatnoj haljini i duge plave kose, a tamo se družila sa Ninom Badrić. Na humanitarnu večer došla je i cijela hrvatska nogometna reprezentacija te brojni drugi poznati, a veselo je bilo u Kristalnoj dvorani hotela Westin. domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija, poznate hrvatice, jelena rozga, nina badrić, vatreno srce

bottom of page