top of page

J.LO POKAZALA GUZU PLEŠUĆI OKO ŠIPKE

Da Jennifer Lopez izgleda prilično zategnuto sa svojih 50 godina, potvrdile su snimke njenog striptiz plesa, u najnovijem filmu Hustlers

U kinima upravo možete pogledati najnoviji film Hustler, hrvatski preveden kao Prevarantice s Wall Streeta. Pjevačica Jennifer Lopez glumi zanosnu striptizetu Ramonu, koja se povezuje s kolegicama i raznim spletkama navodi brojne muškarce da joj daju novce, u zamjenu za malo striptiz zabave


"Željela sam da film izgleda realistično zato sam u samo 6 tjedana, koliko sam imala vremena, naučila plesati oko šipke i pokazala kako to izvode profesionalke. Nije bilo lako, neko vrijeme su mi noge bile pune masnica" - izjavila je Jenn.


Svjetski mediji slažu se da je ozbiljno dobro pokazala kako to rade profesionalke. U nizu kadrova, vidjet ćete slavnu JLo guzu, vrtnju oko šipke, niz vratolomija i poprilično vješto izvedenu špagu. Doslovce će vam mega poznata JLo guza biti 'servirana na pladnju'!

Film je već polučio dosta uspjeha, a po Hollywoodskim kuloarima šuška se kako bi JLo mogla biti nominirana za nagradu Oscar, inače najpriznatiju nagradu u svijetu filma.


No, sreća ipak nije potpuna s njenim najnovijim uspjehom. Naime, žena po kojoj je film snimljen, prava striptizeta koja je trenutno umirovljena, tuži slavnu glumicu radi odštete. Želi, kako kaže, da joj se isplati dio od basnoslovne zarade koju film upravo zgrće u kinima, jer smatra kako i ona zaslužuje dio.


Navodno su joj producenti Hustlers filma ponudili iznos za otkup autorskih prava, manji od vrijednosti jedne njene Hermes torbice. Isti je glatko odbila.


Jennifer, s druge strane, nije komentirala tužbu. Trenutno je koncentrirana na organizaciju vjenčanja, koje planira sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom, inače bivšim igračem bejzbola.


"Još uvijek pokušavam ispraviti to, nakon 3 braka koja mi nisu uspjela. Najiskrenije vjerujem u ljubav i uvijek ću biti cura koja daje sve u vezi" - izjavila je na pitanje kada će se ponovno udati.


bottom of page