top of page

IVANA RADOVNIKOVIĆ ZA GOSSIP: MOŽDA NIKAD NEĆEMO BITI VIŠE PLAĆENE OD MUŠKARACA

Ali smo ih evolucijski odavno prešišale

I dan danas nam zvuk pjesme Moj si Anđeo pjevačice Ivane Radovniković, izmami predivne emocije. Pjevačica sa jednim od najljepših glasova na domaćoj sceni i dalje vrijedno stvara glazbu, ali i uživa u obiteljskom životu. Sa suprugom Stjepanom Markovićem, također glazbenikom, odgaja dvoje preslatkih dječaka, čije fotografije često objavljuje

Ivanu smo imali prilike pitati nekoliko pitanja, a ona nam je rado odgovorila - Draga Ivana, prošlo je puno godina od kada ste postali zvijezda Story Super Nova showa...kada gledate iz dašnje perspektive, biste li se opet prijavi na neko slično natjecanje i koliko je izazovno graditi glazbenu karijeru i biti mama posvećena svojoj djeci?


- Prošlo je 18 godina od mog prvog pojavljivanja i ne bi mijenjala ništa jer to jedinstveno iskustvo mi je dalo priliku da se bavim glazbom koju obožavam. Danas iz pozicije u kojoj jesam ne vidim smisao toga da idem na nekakav takav tip natjecanja. Također, to iskustvo dalo mi je uvid u to kako izgleda život "zvijezda" o kojima maštamo dok ga ne spoznamo. Ima to i puno pozitivnih strana pogotovo kada svoju platformu i utjecaj koristite da bi ukazali na nešto, promijenili nekome život i doprinijeli društvu u kojem živite - iskreno je objasnila Ivana i dodala...

- A onda je uslijedilo odrastanje i ono glazbeno i ono životno. Moji prioriteti su se promijenili i svoje vrijeme sam posvetila pokretanju vlastitih poduzetničkih projekata van glazbe. Jedan od aktualnih je digitalna platforma znanja Skill Box. Glazba je i dalje ostala moj kreativni kanal. Pišem i skladam i u pauzama, pa ako sve bude po planu do ljeta će biti završen moj šesti album. Imati djecu i karijeru je svakako izazov, i mislim da je prevelik taj pritisak koji se stavlja danas na žene kako bi igrale ravnopravnu utakmicu s muškarcima. Možda nikad nećemo biti više plaćene od muškaraca, ali smo ih evolucijski odavno prešišale.

Na kraju dana, biti sretan sam sa sobom i tamo gdje si stigao, najvažnija je naučena lekcija. - Igrajte se kao djeca kad god vam se pruži prilika - zaključuje simpatična pjevačica i poduzetnica.

bottom of page