1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

PJEVAČICA OZLIJEDILA LEĐA

Godine su to već polako!

- I ja imam žešću kičmobolju. Rekli bi ti neki ljudi "stare kosti". Bome uopće ni smiješno kad te tako primi iznenada, a još uvijek se osjećaš mlad i imaš osjećaj da svijet možeš nositi. Ne znam jel ovo ozbiljno? Treba ti Lana ujutro muška ruka i masaža - komentirali su brojni fanovi video koji je snimila 35-godišnja pjevačica Lana Jurčević, a u kojem ju je usred kick-a, 'zaštekalo' u kičmi

- Jutarnja tjelovježba....koja je krenula po krivom - napisala je Lana, koja je nedavno promijenila umjetničko ime u La Lana, kako bi se pjesmama probila na svjetsko tržište. Zbog korone, sve je malo zastalo, no Lana i dalje snima i pjeva, a istodobno vodi prilično uspješnu kompaniju beauty proizvoda La Piel, koju je sama pokrenula.

Vrijeme za opuštanje iskoristila je i kako bi provela kvalitetno vrijeme sa dečkom Filipom Kratofilom, s kojim je proslavila 3.godišnjicu veze. Filip se inače ne voli pojavljivati u javnosti budući da cijeni svoju privatnost, a isto poštuje i Lana koja ga uspijeva 'sakriti' od pogleda brojnih fanova.