top of page

IVAN ŠARIĆ NAUČIO JE NA TEŽI NAČIN ŠTO SE MORA PLATITI

Top gun trenutak

Popularni komičar Ivan Šarić redovito nasmijava brojne fanove na svom Instagramu, a trenutno uživa sa sinom Oliverom i zaručnicom Koranom Gvozdić na moru. Brčkanje u bazenu pored sina jako ga veseli, a javno je objavio kako maleni dječak njegova - puzzla. - Ajme koji copy paste - poručila mu je jedna pratiteljica

Komičar i voditeljica već su dugo zajedno, a Koraninu trudnoću nisu otkrivali javnosti. Kada su stigli kući, Korana je objavila kako je provela podosta vremena u bolnici, uslijed komplikacija nakon poroda. Srećom, sve se riješilo i od tada se ne odvajaju od svog dječaka.


A kako je na teži način naučio čemu služi zvono u restoranu, Šarić je otkrio tijekom godišnjeg..

- Ovo zvono ne služi da ga pozvonite ako ste prvi putu ovom restoranu. Naučio sam na teži način da je za svima platit cugu... - izjavio je i pokazao račun na 477 kuna.

- Danak neiskustvu. Vidim bila grupa sa male mature…sve sokići. Dvostruko te nasanjkali...Top gun trenutak, baranja style! Samo jedna rakija? Neka labava ekipa. Drugi put kad vidiš bilo kakvo zvono - bjež! Za te pare na Hvaru ne mos ni pizzu kupit. Amater.... Nikad ne zvoni u kafani. Osim ako ti se rodilo dijete, dobio si top posao, zaprosija ženu ili dobija eurojack pot. To se zvoni kad nema nikog unutra. Pa jao, drugi puta pametnije i ne hvataj se zvona - savjetovali su brojni čitatelji.


bottom of page