top of page

IVAN ŠARIĆ NAJAVIO ORIGINALAN NOVI SHOW

Uskoro na RTL televiziji

Poznati domaći stand-up komičar Ivan Šarić, koji je nedavno po prvi puta postao otac, najavio je novi uzbudljivi projekt na RTL televiziji - Direktor Svemira uskoro na RTL-u. Čekao sam godinama da mi se ponudi dobar i pomaknuti show i dočekao. Jedva čekam da vidite ovu "bolesnicu" od emisije.

- Pronađi patlidžan, naslikaj konja dok jašeš na konju, doznaj informacije od Mađara, nemoj trepnuti, prenesi šator kroz tunel, napravi svoj timer za kuhana jaja, otpjevaj si serenadu – samo su neki neobični, zabavni i otkačeni zadaci koji očekuju goste našeg novog zabavnog showa 'Direktor svemira' koji uskoro kreće s prikazivanjem! - javili su iz RTL-a i dodali - Na direktorsko prijestolje zasjest će komičar Ivan Šarić, a njegov pomoćnik bit će glumac Luka Petrušić.


- Uuu šta će to biti. Pao si mi na pamet kad sam gledao britansku verziju. Jedva čekam. Volim te. Čestitke! Ako je na principu one britanske serije gdje dobe užasno lude i otkačene zadatke, jedva čekam. Puno im je trebalo da te otkriju. Zgodni ste - poručili su mu brojni fanovi, a podršku mu je dala i supruga Korana Gvozdić.



bottom of page